Om

Mit navn er Claus Pedersen. Jeg driver og ejer Foutdoor og er selv inkarneret lystfisker. Jeg kender på egen krop det at stå en hel dag ved vandet, og tanke kroppen med kedelige rugbrødsmadder. Og det har egentligt fungeret fint igennem mange år.

Men i takt med at jeg er begyndt at sætte pris på andre ting end at fiske, når jeg er på fisketur, har maden været et centralt omdrejningspunkt.

Men med alderen bliver man magelig, og man vil bogstaveligt talt gerne sætte ekstra krydderi på sin fisketur. Hvorfor skal madpakken absolut være kedelig, når man bedriver tiden med det man allerbedst kan lide?

Det fik mig til at kigge efter gode alternativer, der kunne tage mine fisketure et niveau op. Og her fandt jeg ud af, at et varmt måltid virkelig gør en stor forskel for mig.

Men ofte har man ikke varmt vand ved hånden, når maven skriger på frokost eller aftensmad. Og har man ikke lige et bål og en gryde, var gode råd dyre, hvis man ikke skal tilbage til de kedelige madpakker.

Svaret for mig har været Adventure Menu, der uden kogegrej varmes op på 10-12 minutter, og giver varme og en dejlig smagsoplevelse.

Længe har det været min egen lille hemmelighed, men alle jeg har mødt, har interesseret spurgt ind til hvad jeg spiste. Og da Adventure Menu i dag er svær at opspore, besluttede jeg mig for at lave denne lille butik.

Som en nystartet virksomhed vil jeg sætte utrolig stor pris på din feedback. Har du smagt nogle af mine måltider, vil det betyde alverden, hvis du tog dig tid til at skrive en kort anmeldelse på Google, Trustpilot eller på vores Facebook side.